Valentin napi játék a Valbonával!

fullbeauty

Holnap Valentin nap, és úgy gondoltuk egy szenzációs nyereményjátékkal mi is kedveskedünk Nektek! A https://www.facebook.com/VALBONAleather/ felajánlott egy csodás lila laptáskát, ami igazán trendi lesz az idén. Hogy miért nem piros, vagy pink? Azért mert a 2018-as év színe a lila lesz...A Full Beauty-n,  pedig csak a trendi dolgokat lehet nyerni! De most térjünk is a lényegre, hogy  hogyan is lehet ezt a csodás Valbona modellt megnyerni...

_y8a3370.jpg

 

Első, és nagyon fontos  lépésként, olvassátok el jó alaposan az  előző posztunkat:http://fullbeauty.blog.hu/2018/02/08/ismerkedjetek_meg_valbonaval hogy a következő furfangos kérdésre tudjatok válaszolni :

- Hány modellből állt a VALBONA bemutatkozó kollekciója?

A helyes válaszokat a Full Beuauty FB oldalán megjelenő poszt alá kérjük! Ezután már csak lájkolnotok kell a VALBONA leather FB oldalát:https://www.facebook.com/VALBONAleather/
_y8a3317.jpg
Csupán ennyit kell tennetek, hogy nyerjetek! 
A nyereményt szerdán, február 14-én a Lucky Shepherd Designer Store  - ban (1027 Budapest, Fő utca 63-65.) lehet átvenni nyitvatartási időben. Sok szerencsét, és jó játékot kívánunk! Hajráááááá!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr113664364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...