Ismerkedjetek meg Valbonával!

fullbeauty

ÁLMODD MEG! TEGYÉL ÉRTE! VÁLTSD VALÓRA! – ez a Valbona Leather Design: bags & more alapítójának, Kabo Valbona mottója. De ki is ez a bájos, fiatal, ambiciózus tervező hölgy?! Megtudtam...

Valbona 1982. május 29-én született Albánia fővárosában, Tiranában. Nyolcéves korában került Magyarországra, miután édesapját a Budapesti Albán Nagykövetségre delegálták.  

Lelke mélyén Valbona mindig is tudta, hogy a divattervezés az ő rendeltetése, ám, mint minden tündérmesében, eleinte nála is beleszólt a nagybetűs élet. Így a középiskola után a BGF-KKFK-re felvételizett, ahol 2007-ben lediplomázott Nemzetközi Menedzsment szakon, majd 2009-ben, Brüsszelben elvégezte a mesterképzést Nemzetközi Business és Menedzsment szakon. Ezt követően pedig a brüsszeli L’Oreál Belgilux-nál dolgozott. És habár a munkakör a divatot és a művészetet magába foglalta, valami hiányzott.

atervezo.JPG

A Valbona Leather Design gondolata már egy ideje befészkelődött a fejébe, ám sokáig félt követni az álmát, míg végül 2015 év végén meglépte, amit mások nem mernek: otthagyta a biztos állást a bizonytalan álomállásért. Nyolc teljes év után otthagyta Brüsselt és Barcelonába költözött, ahol elindult számára a nagy utazás, amely során önmagát és a régi álmát is megvalósította, azaz létrehozta a Valbona Leather Design-t, amely 2016. július 29-én nyitotta kapuit.

A VALBONA LEATHER DESIGN: BAGS & MORE már a kezdetektől lenyűgözte mindazokat, akik szeretik az egyedi, kézzel – sok szeretettel és szenvedéllyel – kizárólag 100% bőrből készített táskákat és kiegészítőket. A tervező alapvetően bőrrel szeret dolgozni, mivel mindig, amikor megtapintja, megszagolja ezt a nemes anyagot, az újabb és újabb inspirációt jelent számára. Innovatív ember lévén szeret más anyagokkal is kisérletezni, de azt biztonsággal állíthatjuk, hogy a bőr a nagy szerelme. A tervező olasz és spanyol bőrőkkel, valamint spanyol alkatrészekkel dolgozik. Az alap anyagokat sajátkezűleg választja ki.

A VALBONA Leather Design, egy szeretetmárka és mint ilyen arra hivatott, hogy vidámságot vigyen minden nő életébe és arra inspirálja őket, hogy kövessék az álmaikat.

A Valbona Leather Design első és egyben bemutatkozó kollekciója 4 modellből áll: A ’Blerta’ modellt Valbona szépséges nővére ihlette, aki egy talpraesett, ami a szívén, az a száján, erős nő, testvér és anya.

blerta_bronz.JPG

A ’Bernadett’ modell a tervező egyik legjobb barátnője után kapta a nevét. Bernadett egy gyönyörű, mosolygós nő tele optimizmussal, aki nem fél megszerezni, amit akar.

bernadett_rose.JPG

A ’Sohpie’-t a tervező a legjobb barátnője inspirálta. Sophie, azaz Zsófia egy elbűvölő, független nő, aki mer kockáztatni.

sophie_sarga.JPG

 

 

A ’Teodora’-t pedig egy szintén közeli barátnőjéről nevezte el a tervező. Teodora egy elbűvölő és intelligens nő, aki önálló es vállakózó szellemű.theteodora_coral.JPG

2017-ben a bemutatkozó kollekció további modellekkel bővült és idén a tervező egy újabb meglepetéssel készül a valódi bőr szerelmeseinek. Minden meglévő modell megtekinthető, megszerethető és megvásárolható a Lucky Shepherd Designer Store-ban (1027 Budapest, Fő utca 63-65.)

shop: Lucky Shepherd Designer Store - 1027 Budapest, Fő utca 63-65.

instagram: https://www.instagram.com/valbonaleather/

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr6513646252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...