Őszi bőrmegújulás!

fullbeauty

Beköszöntött  az ősz, és a naptól károsodott bőrünket szeretnénk természetesen megújítani, újjávarázsolni. Erre az egyik legjobb, és nálam is bevált módszer a hámlasztás.

A hámlasztó kezelések hatóanyagai a savak. Anélkül, hogy tankönyvi mélységekbe mennénk, kémiailag ezek olyan vegyületek, amelyek környezetük pH-ját fajtájuktól (erősségüktől) és koncentrációjuktól függően gyengébben vagy erősebben savas irányba változtatják meg. A savas kémhatás a bőrünkre sokféleképpen hat: frissítő-tonizáló, pórusösszehúzó, fertőtlenítő, valamint a sav fajtájától és koncentrációjától, vagyis a közeg pH-jától függően eltérő mértékben hámoldó hatású. Szorosan véve minden sav hámoldó, mivel a bazális réteg osztódását, vagyis a bőr megújulását, új hámsejtek keletkezését is egy felületi hámoldást indítja be.

hamlasztas_1.jpg

Ezt lehet otthon elvégezni, kozmetikusnál igénybe venni, vagy arcesztétánál megcsináltatni. Nekem eddig a kozmetiai archámlasztás vált be, a drogériákban kapható savas hámlasztókkal bánjunk óvatosan, mert bőrünk láthatja kárát! Én minden évben Zsuga Kata kezeit veszem igénybe. Ha te is kedvet kaptál, itt tudsz időpontot foglalni: https://smartagingkozmetika.booked4.us

Gyere, szépülj a SmartAging kozmetikában
SmartAging by Zsuga Kata
www.smartagingkozmetika.hu 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr5918224395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...