Eucerin újdonságok a pigmentfoltok ellen!

fullbeauty

dermo7.jpg

Bármennyire is odafigyelünk a mindennapos arcápolásra, a nyári  napsugarak, aknés gyulladások vagy hormonális változások hiperpigmentációt, kisebb elszíneződések megjelenését okozhatják legtöbbször arcunkon vagy kézfejünkön. Ilyen esetekben a hámsejtek több melanint termelnek, ezzel esztétikai problémákat okozva bőrünkön.

Élen a kutatásban

A Beiersdorf kutatólaborjában erre a bőrproblémára fejlesztette ki a jelenleg elérhető leghatékonyabb megoldást. A forradalmi innováció 10 évnyi kutatás és több, mint 50.000 különböző hatóanyag tesztelését követően jött létre. Eredményeképpen bebizonyosodott, hogy jelenleg a thiamidol gátolja leghatékonyabban azt az enzimet, ami hozzájárul a hiperpigmentációhoz. Hatására csökken a melanin nevű pigment termelődése és 2 hét után már látványos változások érhetőek el. Kimutatták, hogy többek között az Eucerin Anti-Pigment Dual szérum használata mellett a hiperpigmentáció 12 héten belül akár 75%-kal csökken.

dermo_pure5.jpg

Főszerepben a gyönyörű, egységes bőr

Az Eucerin nyárzáró sajtóeseményének középpontjában az egészséges bőr és a hiperpigmentációs tünetek csökkentésére létrehozott innovatív hatóanyag, a thiamidol állt. A nyár utolsó intenzív napsugarait elcsípve a Haris Park elragadó kertjében egy hangulatos piknikkel várták az újságírókat,  minket bloggereket és influenszereket.  Továbbá a résztvevők között üdvözölhették azokat a bőrgyógyász vendégeket is, akik az Eucerin termékeit jószívvel ajánlják bőrproblémákkal küzdő pácienseknek. Csodás sajtóesemény volt.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr8618223391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...