Kávéba zárt fiatalság!

fullbeauty

Ahogy vége lett a télnek, úgy döntöttem kívül-belül feltankolom a kollagén raktárimat. Azt mindenki tudja, hogy sajnos a szervezetünk  egyre kevesebbet termeli a  „mesterhármast”, és ezeket vissza kell pótolni, ha bőrünket feszesnek akarjuk érezni. Hogy mi ez mesterhármas? Ez a kollagén – hialuronsav - elasztin kombináció, amely a Collagen Cocktail Anti-aging arcápoló komplexében található meg.

Egy pár nappal ezelőtt kaptam a Collagen Cocktail anti-aging arcápoló komplexet.. Ebben tényleg azok a hatóanyagok találhatók meg, amelyekre valóban szüksége van a bőrűnknek: kollagén, hialuronsav, elszasztin.  Van benn még egy szuper hatóanyag, például az EPS plankton is, mely 15 perc alatt hatékonyan kisimítja a bőrünket.

1kave-1krem.png

 

Nagy kává rajongó vagyok, örülök, hogy kipróbálhatom a MyCollagen Coffee-t. Ezzel is pótolva a kollagén raktárimat. Ez egy különleges, exkluzív és innovatív kávékeverék, Európa  első  CollAging Coffee Blend kávéja, egyszerre nyújtja a frissen főzött kávé szájpadlás-kényeztető ízvilágát és ellátja a testet minden hasznos anyaggal, ami a feszes bőrhöz szükséges! Ráadásul zöldkávét is tettek bele, ami még a fogyókúrámat is könnyebbé varázsolja. Számomra fontos : a termékben található kollagén nem védett állatból származik. Egyszerűem imádom!  Egy napi adagban 1500 mg kollagén és 50 mg hialuronsav található és nem veszi el a kávé ízvilágát.


A zöldkávé teszi selymessé az kávé ízét, ami klorogénsavat tartalmaz, segít a könnyebb emésztésben, szabályozza a vércukorszintet és fokozza az anyagcserét is.

 

 

 

 

 

 

cc-krem-kampany-1db.jpg

 

Az Anti -Aging Arcápoló Komplex totális támadás az arcon és a nyakon kialakult ráncok ellen. Annyi kollagént töltöttek bele, amennyit éppen befogad a bőröm. Adtak hozzá elasztint, rengeteg hialuronsavat és klinikailag igazolt hatású, tengeri algából kivont EPS-t, amitől szinte érzem, hogy napról napra feszesebb  a bőröm

 

Minden irányból felvettem a harcot a ráncok ellen, feltölt a kollagén raktáraimat,  mert szeretnék feszes bőrt és kortalanságot.

 

Ajánlom nektek is figyelmetekbe e csodás termékeket! Főleg, hogy  most remek akciók találhatók az oldalon! 

A termékeket megtalálhatjátok itt : Termékek - COLLAGEN COCKTAIL



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr10016558296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...