Jutalomfalatba zárt egészség!

fullbeauty

Te is ravaszul a tápba szoktad keverni a rossz ízű vitaminokat? Mit szólnál, ha mostantól szükséges rossz helyett jutalomként tekintene rájuk a kutyád? VÉGRE MAGYARORSZÁGON IS ELÉRHETŐ! 

dog_7.jpg

 

A Dr. Dog prémium vitaminoknál nem fenyeget az a veszély, hogy nem eszi meg, inkább arra figyelj, hogy ne hagyd elöl őket, mert mindet befalja. Ínycsiklandó jutalomfalat formula, csábító illattal, természetes összetevőkkel. www.drdog.hu

 

dog4.jpg
Annyi mindent ad neked, tedd meg Te is a legtöbbet a boldog, egészséges kutyaévekért. A bevezető akció keretében most díjmentes szállítással szerezheted be a vitaminokat.

dog_5.jpg

És, hogy mit tartalmaznak a finomságok?

Lazacolaj, kurkuma, kamilla, sörélesztő, omega-3 olaj, tőzegáfonya… 

Csak néhány példa a Dr. Dog vitaminokhoz használt természetes alapanyagok közül. 

Puha, rágható jutalomfalatok, amelyek 25 éves gyártói tapasztalattal, állatorvosokkal együtt fejlesztve támogatják az egészséges, boldog és hosszú kutyaéveket. 

 

dr_dog.jpg

Az innovatív jutalomfalat formula olyan ínycsiklandó, hogy vigyázz, ha elöl hagyod, a biztos mindet befalja. :)  Fedezd fel Te is a kutya vitaminok új dimenzióját. www.drdog.hu 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr8416508132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...