Tavaszi gardróbfrissítés Dombovárról!

fullbeauty

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de évszakváltáskor egyszerűn muszáj beszerezni egy két új ruhadarabot! Lehet ez egy új farmer, egy póló, vagy egy trendi fazonú szexi tavaszi ruha. Kevés az olyan butik, ahol ezeket egy helyen megtalálod, de nekem sikerült, mégpedig Dombováron a Farmershop nevű üzletben(1) Farmershop | Facebook ! Mutatom is nektek milyen dögös modellekre bukkantam, amit már be is szerezhettek, hiszen az üzletnek természetesen profi weboldala is van: www.farmershop.hu.

imi_12.jpg

 

A ruhák mellett a névhez hűen, rengeteg stílusú farmernadrág is kapható. Klasszikus vonalvezetésű, szakadt, koptatott, és olyan is amit magassarkúval is viselhetnek a hölgyek, nem csak sportcipővel...

 

imi_6.jpg

 

imi_11.jpg

      És természetesen a tavaszi  női pólókból és felsőkből is nagy a kínálat! 

imi_14.jpg

 

 

 

imi_9.jpg

Nekem ez a szabadidő szett lett a kedvencem, nem hiába a felsőn szereplő rúzs miatt...

Ha a többi modellre is kíváncsiak vagytok, irány a facebook és a  weboldal:

Kezdőlap - FarmerShop

www.farmershop.hu

insta oldal:@farmershop.dombovar

 

 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr2916484938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...