Energikus alakformálás

fullbeauty

Rohamosan jön a tavasz,  éppen ezért mindenki sportol, fut, jógázik,vagy éppen fogyókúrázik, hogy a karantén alatt felszaladt kilóktól mihamarabb megszabaduljon. Személy szerint a tudatos tálálkozás híve vagyok és a rendszeres testmozgásé. Ezért örültem annyira, hogy kedvenc natúr kozmetikai márkám : Minden Myni's Termék sportoláshoz,és alakformáláshoz szükséges teremékeket is készít. Ráadásul mindezt természetes hatóanyagokból! Ezekről a termékeket fogom nektek most bemutatni, és arra buzdítalak titeket, hogy miharabb szerezzétek be őket. 

Az első termék:

1.Hot Energy:A chilipaprika kivonatának erejével fejti ki melegítő és lazító hatását. A balzsam bázisa a sokak számára ismert ’lóbalzsam’, melyet élsportolók is folyamatosan használnak a sérülések elkerülése végett, valamint izmaik/izületeik megfelelő bemelegítésére használják. De természetesen, az otthpni edzésekhez, vagy a futáshoz is elengedhetetlen lehet.


hot-energy_8.jpg

 

2.Cold Energy:

A mentol és kámfor különleges hűsítő hatásának köszönhetően egy megerőltető edzés vagy fizikai munka után jólesően lazítja és frissíti az izmokat. Nagyon jó izomgörcsök és izomláz kezelésére,pl. kiváló az "úgnevezett" nehézláb érzés kezelésére. 


cold-energy.jpg

3.Fit Energy:

Fitness krém ajánlott sportolás előtt, és az utálatos narancsbőrös területek bemasszírozására, illetve tekercseléshez. A koffein hatására fokozódik a vérkeringés, míg a zöld tea és az acetil karnitin segíthetik a zsírok és salakanyagok elszállítását a kötőszövetből. A zöld tea antioxidáns hatással rendelkezik, az uborka kivonat pedig serkentően hat a kollagén termelésre. A rozmaring olaj kiváló feszesítő, a növényi olajok pedig gondoskodnak a bőr hidratáltságáról és puhaságáról. Nagy kedvencem! 

fit-energy_2.jpg

 

4.Joint Energy:

A Glükozamin+Kondroitin szulfát+MSM hatóanyagainak köszönhetően: ajánlják mozgásszervi panaszok és izommerevség enyhítésére, illetve mozgási nehézkesség kezelésére, 5 hozzáadott növényi kivonattal (aloe vera, kamilla, citromfű, hegyi árnika , rozmaring)

 

joint-energy-05.jpg

 A termékekről minden információt, itt tudtok beszereni:Sport - Mynis Webáruház

A termékeket rendszeresen használom, mert én is formába akarok lendülni nyárra!

mynis_12.jpg

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr9816465774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...