Myni's a természetes bőrmegújulás!

fullbeauty

Sziasztok kedves olvasóim! Egy fantasztikus termékcsaládra bukkantam rá, és máris szerelembe estem velük. Legalább is a bőröm! Imádja...A brand neve: Mynis Cosmetic | Facebook, natúr kozmetikumok, természetes összetevőkkel. Rengeteg csodás termékük van, ha ellátogattok a weboldalukra, Mynis Webáruház, láthatjátok is!

mynis_1.png

Ami engem azonnal megragadott az a Myni's collagen active serum, és a Myni's Face & Décoletté serum, mivel a kollagén így a tavasz közeledtével nélkülözhetetlen bőrünknek, Na de vegyük sorra őket


mynis_3.jpg

 

 

A Collagen Active Serum könnyed táplálást biztosított bőröm üdeségéért, frissességéért. Már az első használata után azonnal éreztem a hidratáló-, revitalizáló hatását, ennek köszönhetően rövid időn belül eltüntetette a fáradtság jeleit az arcomon. Bőröm azonnal meghálálta a gondoskodást.

Üde illat, és bőrnyugtató hatás. Aloe vera kivonat, Kamilla kivonat és a  Rozmaring olaj gondoskodik, hogy bőrünk rögtön ragyogjon.

A bőröm rugalmasságának megtartásáról a kollagén mellett a csiganyál kivonat is gondoskodott.

Ár: 11.900.-
mynis_4.jpg

Ár: 10.690.-

Ez a termék azért nagyszerű számomra, mert a dekoltázsunkra is nagyon jó hatással van. Ennek ápolását nem kell különösebben kifejtenem...A terméket nappal és éjszaka is használhatjuk! Tartalmaz szőlőmag olajat, kókusz olajat, kollagént, hyaluront, mandulaolajat! Az összetevők elhaványítják az undok ráncokat, és szarkalábakat!

És most jöhet a meglepetés! A (4) Mynis Cosmetic | Facebook 3 szerencsés ovasónknak, nőnap alkalmából felajánlott 3 szettet, mely tartalmazza mindkét terméket. 


mynis_2.jpg

A játék roppant egyszerű:

1. A (4) Full Beauty | Facebook oldalon megjelenő poszt alá írj három olyan összetevőt, amit ezek a csodás termékek tartalmaznak. 

2. Lájkold be a (5) Mynis Cosmetic | Facebook oldalát, és nézz körül!

Csupán ennyi! Sorsolás: 2021. március 8- án. Hajráááá! Jó játékot kívánunk hölgyeim! 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr6616447380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...