Sápadtság, irritáció ellen!

fullbeauty

A megfelelő és hatékony működés érdekében a bőrünknek vízre van szüksége. A megfelelően hidratált bőr sima, rugalmas és egészségesen ragyogó. Ha a bőr természetes védőrétege megsérül, akkor a bőr elveszíti nedvességét és kiszárad. A kiszáradt bőr sápadttá, feszessé válik és nem tud megküzdeni a külső irritációkkal és érzékennyé válik.

eucerin_arcpermet.jpg

Az Eucerin hyaluron arcpermet intenzív és hosszan tartó hidratálást biztosít a bőrnek, így az nem csak egészséges, de üde is lesz. A hyaluronsav és a természetazonos glüko-glicerol kombinációja serkenti a bőr saját vízellátási rendszerének aktiválását (amely a víz sejtek közötti szállításáért felel), ezáltal belülről segíti elő a bőr hidratálását és nedvességtartalmának egyensúlyát. 

eucerinpermet-1-86x300.jpg

 

Ez a gyorsan felszívódó és illatanyagmentes arcpermet minden bőrtípus esetén alkalmas a mindennapi használatra, beleértve az érzékeny bőrt is.

A Hyaluron arcpermet ideális választás fáradt, dehidratált bőr esetén. Vidd magaddal akár munkába is és frissülj fel napközben bárhol, bármikor!

2990.-



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr2716410946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...