Különös szilveszter...

fullbeauty

Habár a 2020-as év sok szempontból máshogy alakult, mint amire számítottunk, és sok nehéz helyzet elé állíthatott bennünket, próbáljuk meg kihozni a maximumot az utolsó hónapokból! Tekintsünk vissza és legyünk hálásak mindazért a jóért, amit ez a különleges és kihívásokkal teli év adott számunkra, hogy a megpróbáltatások mellett mindannyian sokat tanulhattunk önmagunkról és környezetünkről. Vessük bele magunkat boldogsággal és pozitív hozzáállással az ünnepi készülődésbe, és élvezzük ki a szeretteinkkel töltött idő minden pillanatát! Hamarosan elkezdhetünk gondolkozni az ünnepi fogásokon, újévi fogadalmainkon és nem utolsó sorban karácsonyi ajándékainkon, amelyekhez az AVON idén is nagy segítséget nyújthat számunkra. Akár egy kellemes parfümöt, varázslatos sminkeket vagy ünnepi pompába öltöztetett habfürdő csomagot szeretnénk a fa alá tenni, az AVON kínálatában mindenre találhatunk megfelelő alternatívát, amellyel mosolyt csempészhetünk szeretteink arcára.

avon_mark_sminkpaletta_szemre_es_arcra_mood_2.jpg

Az Avon Mark legújabb palettájával könnyedén elnyerhetjük a „szilveszter éjszaka királynője” címet. Ragyogjuk be az év legkülönlegesebb estéjét egyetlen paletta segítségével! A praktikus kiszereléssel nemcsak szemünket öltöztethetjük csodás fényekbe, de arcunk csillogásáról is gondoskodhatunk. Az izgalmas paletta a lenyűgözően matt és csodásan csillogó szemhéjfesték árnyalatok mellett egy mesés highlightert is tartalmaz, így alkotva egy igazán praktikus palettát, amely nem hiányozhat egyetlen sminkszerelmes gyűjteményéből sem.

avon_mark_sminkpaletta_szemre_es_arcra_2.jpg

 

Ajánlott fogyasztói ár: 5 999 Ft



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr5216287454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...