Napi egyperces kínai horoszkóp

fullbeauty

 

2020. július.5. vasárnap föld kakas

1 perces napi asztrológia. Tanácsok, hogy mire figyelj ma oda!

Ma törekszünk a tökéletesség felé, de mindezt a saját tempónkban tesszük. Fontosnak érezzük, hogy mit gondolnak rólunk a többiek, de legalább annyira fontos kell, hogy legyen mi magunk mit gondolunk egy helyzetről. Az önmegtagadás ugyanis nem megoldás.

Érezhetjük, hogy ma szeretnénk láthatóvá válni, megmutatni magunkat a világnak, azonban ma ezt inkább visszafogottan vagy egyáltalán nem tesszük meg.

i20130307_1.jpg

Tervezzük meg, hogy mit akarunk a mai napon megtenni és sokkal hatékonyabbak leszünk. Értékelni fogjuk, ha ma a saját tempónkban dolgozhatunk, azonban, ha hajlamosak vagyunk a halogatásra, akkor ez a mai napra különösen igaz lesz.

Ha túlzottan biztonságra törekvők vagyunk, vagy hajlamosak vagyunk a kontrollmániára, ma ügyeljünk rá, nehogy túlzásba essünk vele. Különösen arra legyünk éberek, hogy ne nyilvánítsuk ki a kelleténél élesebben és csípősebben a nemtetszésünket.

Örömmel teszünk ma másokért, azonban közben ne feledkezzünk meg a saját igényeinkről sem! 

*A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. 

Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran!

Facebook: https://www.facebook.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Instagram: https://www.instagram.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Weboldal: www.nyilasanita.hu



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr2915982606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...