Napi egyperces kínai horoszkóp

fullbeauty

2020. június. 30.

Fa Sárkány

1 perces napi asztrológia. Tanácsok, hogy mire figyelj ma oda!

A napi energiák a biztonságra törekvést és a kényelmes, nyugodt, ugyanakkor erős kitartással párosuló tempót közvetítik felénk. A türelem és nyugalom ma erősebben jellemző lehet ránk, mint általában.

Ha a dolgok nem az elképzeléseink szerint alakulnak, erősebben befeszülhetünk rajta. Érdemes ezen tudatosan lazítanunk ma.

Ha olyan feladatunk van, amihez kitartás és jó monotonitás-tűrés szükséges, akkor arra a mai nap alkalmas lehet.

Ha ma kevésbé vagyunk nyitottak az új dolgokra, kevésbé vagyunk befogadóak, akkor legyünk tudatában, hogy ez holnap megváltozhat, így ha ellenállást érzünk egy újdonsággal szemben és megtehetjük, ne a mai napi érzéseink alapján ítéljünk vagy döntsünk az adott dologról.

i20130210_1.jpg

A céltudatosságunk ma felerősödik, így érdemes ma azokkal a teendőinkkel is foglalkoznunk, amelyek a hosszabb távú céljaink felé visznek bennünket.

 *A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. 

Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran!

Facebook: https://www.facebook.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Instagram: https://www.instagram.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Weboldal: www.nyilasanita.hu



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr8515974334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...