Napi egyperces kínai horoszkóp

fullbeauty

 

2020. június 29. hétfő Víz Nyúl

Ma mintha mindenkinek azt a feladatot adták volna, hogy nézzen szembe az érzelmeivel - amelyek akár igen hevesek is lehetnek-, ugyanakkor pedig maradjunk tiszteletteljesek a másik emberrel, még ha ez hatalmas kihívásnak tűnhet is.

Ha a hangulatunk is változékonyabb ma, ne vegyük komolyan; attól, hogy délelőtt vihar tombol bennünk, délutánra még simán kisüthet a nap.

Könnyebbnek tűnhet a kompromisszumok felé hajlás és a kisebb ellenállás felé való haladás, azonban ügyeljünk arra, hogy saját magunkat és az elveinket ne hazudtoljuk meg csupán a konfliktus elkerülése miatt, mert később úgysem érezzük majd jól magunkat miatta.

A megérzéseink ma erősebben működnek, ezért érdemes többször elcsendesítenünk a gondolatainkat és várnunk a belső hangunk megszólalására, mert az úgyis a legjobb megoldásokat hozza el nekünk.

Ha fontos dolgon tevékenykedünk, ne a mai napra ütemezzük a befejezését vagy megvalósítását, mert a napi energiákban van egy hátráltató, visszahúzó, befelé fordító tényező, ami nehezíti a dolgok felszínre törését, kifejeződését.

i20130507_1.jpg

 *A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. 

Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran!

Facebook: https://www.facebook.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Instagram: https://www.instagram.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Weboldal: www.nyilasanita.hu



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr6015973176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...