Napi egyperces kínai horoszkóp

fullbeauty

 

2020. június 28. vasárnap

Víz tigris

Jól esik nyüzsögni, jönni-menni, találkozni másokkal. Könnyebben jutnak eszünkbe új ötletek, gondolatok, amelyek megoldást jelenthetnek egy-egy helyzetre, de nem a mai nap a legalkalmasabb arra, hogy ezeket a gyakorlatba is átültessük.

Ma lehet, hogy többször olyan érzésünk lesz, hogy közel a cél, már majdnem sikerülnek a dolgok, mégis valahogy mintha lecsúsznánk róluk. Ez a mai energiák összjátékának köszönhető, de ne aggódjunk, ami késik, még később eljöhet!

Artdeco-Spring-2013-Base-Makeup-Collection-Promo.jpg

Kevésbé leszünk nyitottak a gyors, hirtelen változtatásokra, ha gyorsan kell reagálnunk vagy döntenünk, érezhetjük, hogy erős belső feszülést és konfliktust élünk meg. Zsigeri szinten ma jobban esik az állhatatosság és kitartás – akár a véleményünk, akár egy helyzet mellett – azonban a gyorsan sodró energiák nem biztos, hogy ma lehetővé teszik ezt.

Ügyeljünk, hogy feszültebbek is lehetünk, ha a dolgok nem a mi tetszésünk szerint alakulnak. Vegyünk inkább néhány mély levegőt és számoljunk el magunkban háromig, vagy ameddig csak szükséges, hogy lenyugodjunk, mert heves indulatokkal több kárt okozhatunk

  *A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. 

Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran!

Facebook: https://www.facebook.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Instagram: https://www.instagram.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Weboldal: www.nyilasanita.hu



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr415971642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...