Napi egyperces kínai horoszkóp

fullbeauty

2020.június 23 csütörtök Föld Disznó

Ahogyan tegnap, ma is inkább azon van a hangsúly, hogy a dolgokat a saját tempónkban intézzük. Ezért lehet, hogy szükségünk lesz ma egy kis noszogatásra 

Törekedjünk arra, hogy a dolgok, amiket teszünk, összhangban legyenek a belső értékeinkkel, mert ez lesz a kulcs ahhoz, hogy a legjobb teljesítményünket nyújtani.

Ma kifejezetten vágyunk társaságba, közösségbe. Érezni akarjuk, hogy egy közösség tagjaként mi is hozzáteszünk valamit a dolgokhoz.

Mára kifejezetten érdemes baráti találkozókat vagy nagyobb csapateseményt szervezni, mert könnyebb egymásra hangolódni, ma örülünk, ha közösségben vagyunk.

Ugyanakkor hajlamosak lehetünk a csapongásra, főként gondolati síkon, és felerősödhet az intuíciónk is.

Azon se lepődjünk meg, ha ma az áltagosnál mélyebb gondolatok is foglalkoztatnak bennünket, amik valami megfoghatatlan mélységből erednek.

a20130126_1.jpg

 *A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. 

Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran! 

Facebook: https://www.facebook.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Instagram: https://www.instagram.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Weboldal: www.nyilasanita.hu

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr5215913516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...