Napi egyperces kínai horoszkóp

fullbeauty

2020. június 21 vasárnap

Fa Kecske

Ma az emberi kapcsolataink és kapcsolódásaink kerülnek előtérbe. Ha olyan dolgot kell elintéznünk, amiben a kapcsolati hálónk, az ismeretségi körünk a segítségünkre lehetnek, akkor azt a mai napra érdemes időzítenünk.

Mivel ma kicsit nehezebb is nemet mondani, mint máskor, érdemes erre a napra időzítenünk a kéréseinket is mások felé. Azonban legyünk tudatában, hogy mi magunk is készségesebbek leszünk ma.

A mai nap inkább a békés megbeszélések és kompromisszumok napja, mintsem az éles ellentéteké vagy konfliktusoké. A kommunikációnkban, véleményünk megformálásában is észrevehetjük, hogy ma diplomatikusabbak lehetünk, mint szoktunk.

Könnyebben tudunk a céljainkra koncentrálni és az a jó, hogy a ma úgy tudunk előrehaladni, hogy szinte semmilyen ellenállásba nem ütközünk.

duo.jpg

Komótosabban, lassabban, a saját tempónkban és a saját elképzeléseink szerint haladjunk ma. Így is el tudjuk végezni mindazt, ami ma igazán fontos nekünk.

A mai nap energiája felerősíti a másokkal való törődés, másoknak való segítés szándékát. Így mi is könnyebben kapunk és adunk segítséget és támogatást, azonban ügyeljünk arra, hogy megtaláljuk az egyensúlyt az adok-kapok mérlegén.

*A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. 

Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran!

Facebook: https://www.facebook.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Instagram: https://www.instagram.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Weboldal: www.nyilasanita.hu



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr7415905206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...