Napi egyperces kínai horoszkóp

fullbeauty

2020.június 17 Szerda

 Fém nyúl

nyul_2.jpg 

Ma fontos, hogy elismerjen bennünket a környezetünk és zokon vehetjük, ha mégsem ez történik. De ne vegyük ezt magunkra, az emberek sokszor nem figyelnek eléggé a másikra.

Fontos lesz, hogy okosnak, hozzáértőnek, megfelelőnek tűnjünk és érzelmi kérdést csinálhatunk abból, ha megkérdőjelezik a kompetenciánkat.

Ma talán kevésbé leszünk a tettek emberei, szívesebben alkotunk terveket és stratégiákat a fejünkben, a számunkra kevésbé vonzó dolgokhoz ma végképp nem lesz kedvünk.

Használjuk a kapcsolati tőkénket, hívjuk fel a barátainkat, ismerőseinket, akik ma éppen eszünkbe jutnak, talán nem véletlen, hogy éppen ma jelentek meg a gondolatainkban.

Ma is ott van a levegőben, hogy nem biztos, hogy úgy jönnek össze a dolgaink, ahogyan szeretnénk. Ha ezt tapasztaljuk, fogadjuk el, mert az Univerzum erői ezen a szinten nem befolyásolhatóak.

Figyeljünk rá, hogy legyünk udvariasak és tisztességesek másokkal és ha erős indulatok törnek ránk, akkor is törekedjünk arra, hogy ne bántsuk meg a másik embert.

*A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. 

Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran!

Facebook: https://www.facebook.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Instagram: https://www.instagram.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Weboldal: www.nyilasanita.hu



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr8515815024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...