Napi egyperces kínai horoszkóp

fullbeauty

2020. június 16 kedd

Fém tigris

Ma erős tenni akarást és elszántságot érezhetünk arra, hogy véghez vigyük a dolgainkat. Ma kevésbé fogadjuk el, ha valami nem sikerül, a küzdőszellemünk és kitartásunk erősebb lehet ma és addig megyünk, ameddig el nem érjük, amit célul tűztünk ki.

Lehet, hogy ma az átlagosnál magasabb lesz a kockázatvállalási hajlandóságunk, és akár bátrabbnak is érezhetjük magunkat, mint szoktuk.

Könnyebb lesz objektívan döntést hoznunk és amit ma kimondunk, azt nagy valószínűséggel nem fogjuk később megváltoztatni.

Ha hivatalos ügyben kell eljárnunk, ügyeljünk arra, hogy a szabályokat betartva cselekedjünk és járjunk el, így sikerrel fogunk járni.

Ma nem biztos, hogy úgy jönnek össze a dolgaink, ahogyan szeretnénk, így ha azt érezzük, hogy a körülményeink szintjén mindent megtettünk, amit csak tudtunk, fogadjuk el, hogy van egy Égi rész is a játékban, és az Ő akarata esetleg eltért a mienktől.

 

hetfo_maszk.jpg

*A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. 

Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran!

Facebook: https://www.facebook.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Instagram: https://www.instagram.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Weboldal: www.nyilasanita.hu



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr6215812590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...