Napi egyperces asztrológia

fullbeauty

2020. június.15 hétfő föld bivaly nap

Mire figyelj a mai napon...

Ma az önazonosságunké a főszerep. Akkor tudjuk a legjobb teljesítményünket nyújtani, ha teljesen önmagunk lehetünk; ha az elveinkkel teljesen egyezik az, amit tenni akarunk vagy amit mások várnak tőlünk, hogy megtegyünk.

Tervezzük meg, hogy mit akarunk a mai napon megtenni és sokkal hatékonyabbak leszünk. Értékelni fogjuk, ha ma a saját tempónkban dolgozhatunk.

Ha hajlamosak vagyunk a kontrollmániára, ma legyünk éberek, nehogy túlzásba essünk vele.

Örömmel teszünk ma másokért, azonban közben ne feledkezzünk meg a saját igényeinkről sem!

A mai nap alkalmas arra, hogy csapatot állítsunk össze vagy akár csapatépítést szervezzünk.

Arra is érdemes ma ügyelnünk, hogy ne vegyünk magunkhoz semmiből többet annál, mint amire valójában szükségünk van, és ne rekesszük meg az áramlást az életünk egyik területén sem, mert a többlet ugyanúgy kibillent állapotot okoz energetikailag, mint a hiány.

kinai.jpg

 

A napi energiák általános jellemzései nem veszik figyelembe a személyes energia-mintázatokat, ezért a megélések az egyéni képletek tükrében eltérhetnek. 

Pontosabb előrejelzést csak személyre szabott képletelemzés után tudok mondani. Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked hogyan alakulnak várhatóan az életeseményeid, akkor keress meg bátran!

Facebook: https://www.facebook.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Instagram: https://www.instagram.com/nyilas.anita.kinaiasztrologus

Weboldal: www.nyilasanita.hu

 

foto: pinterest



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr5115810586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...