Folyékony ajakrúzs by Catrice

fullbeauty

Nem számít, ha élénkvörös, nude vagy lágy rózsaszín – egy izgalmas rúzs mindig nélkülözhetetlen a csodálatos megjelenésünkhöz. A rúzs szerelmeseinek különösen fontos, hogy a rúzs bármilyen helyzetben megállja a helyét, az étkezéstől a gyengéd csókokig az orrfújáson át. Igazi karantén smink!

Az új CATRICE Matt Pro Ink Folyékony Ajakrúzs tökéletes társ a mindennapi használatra vagy különleges alkalmakra az egyedülálló, tartós formulájával. Minden rúzs kollekcióban must-have termék. Tégy jó benyomást, ne nyomot – a CATRICE segítségével.

catrice_55.jpg

Tart, és tart, és tart – akár 12 órán át is! Az új, szuper hosszan tartó, Moringa Butterrel dúsított Matt Pro Ink Non-Transfer Folyékony Ajakrúzs ideális társ egy hosszú napra, mert minden helyzetben megállja a helyét.

catrice_66.png

Folyékony textúrája kellemesen könnyű az ajkakon, gyorsan megszárad és sima, matt felületet eredményez. A Folyékony Ajakrúzs összesen tíz színben kapható: nude árnyalatától a fényes tavaszi és nyári tónusokig a klasszikus vörös árnyalaton át.

 

catrice_77.png

Ár: 1 659 Ft



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr4515597482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...