Otthon is profi hajápolás!

fullbeauty

maria_3.jpg

 

A most otthon töltött napok, hetek..., nagy hatással lesznek frizuránkra, hajunk állapotára is! Mit tegyünk most, amikor nem tudunk eljutni kedvenc fodrászunkhoz. Először is ne essünk pánikba! Kiváló hajápolási termékek vannak, amivel karban tarthatjuk hajunk állapotát. Megosztom veletek legújabb felfedezésemet a Maria Nila termékcsaládot.  Ezek a szuper termékek,- melyek online beszerezhetőek - most mentőövként szolgálhatnak akkor is, ha hajunk színe megkopott, és már rá férne egy kis színfrissítés...

 

maria-nila-sheer-silver-masque-250-ml-46922-en.jpg

 

Emellett, csodás professzionális hajápoló termékek segítenek abban, hogy megőrizzük hajunk színét, csodás maszkok és olajak segítenek abban, hogy hajunk hidratáltsága ne menjen tönkre. Hajlakkok, és kiváló szárazsamponok is segítenek abban, frizunánk otthon is ápolt legyen. Nekem is a Luminous  Colour család csodás ápolói segítenek abban, hogy hajam megőrizze szépségét.

maria_refresh.jpg

maria_hajlakk.jpg

Mit kell tudnunk erről a hajápolási családról?

Több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik az iparágban, professzionális fodrászok vesznek részt a fejlesztésben. Svédországban készült, nem állatokon tesztelték. Szulfátoktól és parabénektől mentes, és 100% vegán! A svéd családi márka filozófiájában fontos szerepet játszik az állatok, az éghajlat, és a környezet szeretete és védelme.

maria-nila-volume.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr7315587752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...