Induljon a tavaszi Micella fesztivál!

fullbeauty

Tudtátok, hogy az első micellás sminklemosó a BIODERMA nevéhez fűződik? 1985-ben a BIODERMA dermatológiai kutatócsoportja bőrgyógyászokkal együttműködve fejlesztette ki az első micellás vizet, amely napjainkban a bőrgyógyászok által leggyakrabban javasolt dermokozmetikai termék Franciaországban. 

micellas_2.jpg

 

A BIODERMA által kifejlesztett micellás víz forradalmasította a sminkeltávolítás folyamatát és a bőr napi higiéniáját. Napjainkban minden 2. másodpercben eladásra kerül egy Sensibio H20 micellás víz valahol a világon. Ideális alternatívája az arctisztító tej és tonik párosának. A BIODERMA micellás oldatok micellás technológián alapszanak, de összetevőik és exkluzív formulájuk teszi őket teljesen egyedivé. 

 

Csalogassuk elő a tavaszt, mossuk le végre a bőrünkről a téli szürkeséget...Induljon el a Micellafesztivál! A megújulásnak - nemcsak a tavaszi megújulásnak, hanem a napi szintű regenerálódásnak is az alapvető eleme a megfelelő, alapos, ám mégis kíméletes tisztítás Az arcbőr leghatékonyabb tisztítását teszik nekünk lehetővé a micellás arclemosó oldatok, mert a micellák hatékonyan magukba olvasztják a szennyeződéseket, mialatt fenntartják a bőr egyensúlyát Válasszuk hát ki a bőrtípusunknak megfelelő, bőrünkhöz leginkább passzoló micellás oldatot, és egyre jobban fogjuk imádni minden egyes használat után. De most biztosan azt kérdezitek most, mi ez az őrület a Micellás víz körül? És mi ez a micella fesztiváll?  Nos eláruljuk!
Az év legszerelmesebb hónapját a Bioderma egy páros játékkal ünnepli. Vásárolj bármely családba tartozó, közepes vagy nagy méretű H2O sminklemosó micellaoldatot, és a második terméket 70% kedvezménnyel adják a készlet erejéig a patikákban. A Full Beauty és a Bioderma Magyarország közös játékában azonban nem vásárolni kell, hanem nyerni lehet! 3 szerencsés olvasónk egy 2x250 ml-es micella duopackot nyerhet Valentin nap és a Micella Fesztivál alkalmából! Választható: Sensibo, Sébium és Hydrabio termékcsalád.
micella20.PNG
Mit kell tenned, hogy megnyerd a bőrödnek megfelelő csodás párost? Lájkold a posztot, oszd meg, és hívd meg a játékba egy barátnődet, akinek a nevét a poszt alá betaggeled! Természetesen tudasd velünk, hogy melyik párost szeretnéd a posz alatt! Csupán ennyi! Kezdhetjük a játékot? Akkor hajrá! Tavaszra, szép bőrre, szerelemre fel! Sorsolás: februán 14-én, Valentin napon! 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr3715468214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...