Glitter, glitter, glitter! Jön a karácsony!

fullbeauty

Közeledik a december, újra itt az ideje, hogy úgy ragyogjunk, mint a csillagok! A smink szempontjából nincs olyan, hogy túl sok csillám. Egyet értetek?  A Limitált kiadású "GLITTERHOLIC" trendkiadás káprázatos megjelenést biztosít: a különféle hatású, tökéletes színekben pompázó Glitter ajkakrúzsok, szemhéjpúder paletták és highlighterek elérhetők lesznek bizonyos DM üzletekben november 28-ától 

glitter_hollic.jpg

Ezzel a kollekcióval igazán egyedi megjelenést érhetünk el a Karácsonyi partin vagy a Szilveszteri bulin. Mindegy, hogy melyik ragyogó stílust választjuk, a CATRICE segítségével minden beauty kedvelőnek garantált az igazi “Glitterholic” megjelenés.

catrice-glitterholic1.png

2399.-

A paletták erősen pigmentáltak, és 9 harmonikus árnyalattal biztosítják azt a bizonyos "wow" hatást! Púder textúra, matt és metál árnyalatok is megtalálhatóak a dobozban! Lehet a sminked finoman csillogó, vagy extrémen ragyogó. A döntés a ted...  És most jön a ráadás: az integrált tükör segítségével azonnal ellenőrizhetjük napközben a sminkünket! 

catrice-glitterholic_9.png

Ezzel a csodás highlighter trióval kiemelhetjük az arc egyes részeit, de átfogó ragyogó  hatást is létrehozhatunk! Selymes ragyogás, lágy textúra! 

Ár: 3299.-

catrice_glitter_999.png

Három intenzív árnyalatú, csillogó végeredményű rúzsok zárják a sort. A krémes textúrájú rúzsokat, az érzékeny, száraz ajkú hölgyeknek is ajánlom.

1799.-



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr6015320128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...