Őszi sminkpaletták kavalkádja

fullbeauty

Lassan itt a karácsonyi várakozás, az Advent időszaka. Az ünnepekre hangolódva egyre inkább vágyunk a nyugalomra, a békére és lelkünk kényeztetésére. Ebben az időszakban igazán megérdemlünk néhány kis apróságot, amelyek fényt csempésznek a borongós, hűvös mindennapjainkba és amelyekkel közelebb érezhetjük magunkhoz a karácsony szellemét. Az Avon novemberi újdonságaival, a különleges sminkekkel lepett meg minket.

Az Avon exkluzív új sminkpalettái gyönyörűen pigmentált árnyalatokkal színesíthetik meg a novemberi napokat. Megbízható társként szolgálhatnak, akár önmagunk, akár családtagjaink, barátaink kényeztetésére választjuk őket.

avon_55.jpg

Lenyűgöző külső, csodás színek és praktikus kialakítás. Az Avon új sminkpalettái, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen sminkimádó kollekciójából sem. A Mark. Supreme Playbook sminkpaletta 20 kifinomult, egymással harmonizáló árnyalattal kápráztat el bennünket, hogy tökéletes nappali sminket készíthessünk maguknak.

play_book_1.jpg

 

avon_mark_supreme_playbook_sminkpaletta_8999_ft_4715_9_kicsi.jpg

Ezzel szemben a mark. Extreme Playbook sminkpaletta szédületes színeivel igazán bevadulhatunk. Élénk tónusaival bármilyen extrém sminket elkészíthetünk, amellyel igazán lenyűgözőek lehetünk. A paletták gyönyörű, primerrel turbózott árnyalatai igazán tartósak, amelyeket a benne rejlő tükör segítségével bárhol könnyedén felvihetünk.

avon_mark_supreme_playbook_sminkpaletta_mood_4.jpg

 

avon_mark_extreme_playbook_sminkpaletta_8999_ft_4580_7_8.jpg

Ajánlott fogyasztói árak :

  • AVON mark. Supreme Playbook sminkpaletta: 8 999 Ft
  • AVON mark. Extreme Playbook sminkpaletta: 8 999 Ft


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr3915238350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...