A Dove az egészséges testképért kampányol!

fullbeauty

Tudtátok, hogy 10-ből 8 lányban olyan frusztrációt okoznak az elérhetetlen szépségideálok, amiket nap, mint nap látnak, hogy ez megakadályozza őket abban, hogy teljes értékű életet éljenek? Éppen ezért érzi fontos feladatának a Dove, hogy küzdjön a média által sugárzott képek romboló hatása ellen.

dove_55.jpg

Küldetésüket a nők mellett szeretnék kiterjeszteni a feltörekvő generációra is. Szeretnék, ha úgy nőnének fel, hogy pozitív kapcsolatban állnak a saját külsőjükkel – szeretnének segíteni a fiataloknak az önbizalmuk növelésében, hogy a lehető legtöbbet tudják kihozni önmagukból.  
 
Ebből a gondolatból született meg 2004-ben a Dove Önbizalom Program, amely idén hazánkban is elindult – célja, hogy 2020-ra 40 millió fiatalt érjen el az aktivitásaival. A programban a márka egy olyan edukációs csomagot készített külföldi és hazai szakértők segítségével, amely segíti a szülők és a tanárok munkáját a pozitív, önbizalmat építő és erősítő kommunikációban. Az izgalmas témákat (például cikizés-zaklatás, vagy a média és az ideálképek hatása) feldolgozó forrásanyagok bárki számára ingyenesen letölthetők a Dove weboldaláról (http://www.dove.com/onbizalom).

 

dove_onbizalom.png

Emellett a Dove aktívan is szerepet vállal, önkéntes tanárai közvetlenül az érintett célcsoporthoz szólva, az iskolákba juttatják el a programot és edukálják a jövő generációját. Ezen kívül, workshopok keretein belül a felső tagozatos diákok számára pszichológus, egészségügyi és média szakértők a márka nagyköveteivel karöltve mutatják be a Dove videóit, esettanulmányait és adnak szakmai tanácsokat.

Szeptember és október hónapban megtalálhatóak országosan a boltok polcain a limitált csomagolású Dove termékek, a Rossmann üzleteiben pedig a díszdobozos kiadás, melynek megvásárlásával nyereményjátékban is részt lehet venni.

dove_onbizalom_3.png

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr6815212968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...