Az Essence ősz megérkezett!

fullbeauty

essence_1.jpg

 

Ragyogó és hibátlan arc, csillogó szem smink, lenyűgöző WOW hatású szempillák, szuper csókos ajkak - az új 2019-es essence őszi/téli újdonságok korlátlan lehetőséget biztosítanak a kívánt hatás elérésében.

A Crystal Power termékcsalád termékeit acsillogó kristályok és a drágakövek inspirálták, amelyek a színekkel, textúrájukkal és gyönyörű csomagolásukkal feldobják a szépség gyűjteményünket. A laza púderektől és csillogó highlighterektől, a különböző szem- és ajaktermékekig az őszi/téli szorti frissítésben minden elérhető, amire a szenvedélyes beauty szerelmesek vágynak.

crys_1.jpg
A  kollekció tökéletes hangulatát a kristály erejének köszönheti. Egyik leszebb tagja a kollekciónak a  crystal power szemhéjpúder, ami  nyolc csillámos és matt szemhéjpúderból áll. Csillognak a szemhéjon, mint a kristályok. A lágy púder textúrát ecsettel vagy ujjakkal is könnyen felvihetjük és keverhetjük.

kontúrozás elengedhetetlen a tökéletes sminkhez. A contouring duo palettával ez könnyebb, mint valaha. a két féle két árnyalatú, matt hatású paletta különféle bőrtónusokhoz alkalmazható, és a puha textúrája révén könnyen keverhető. a Kontúrozó púder használható önmagában vagy a másik árnyalattal kombinálva az extrémebb megjelenésért.

essence_2_1.jpg

Műszempilla vagy szempilla hosszabbítás? A már sikeres "I need a miracle! dúsító & erősítő szempillaspirál" utódjával a kozmetikai műszempillák költséges vagy hosszadalmas felhelyezése  végre már elhanyagolható! a "WHAT THE FAKE! szempillaspirál hű a nevéhez: a speciális nejlonszálak lélegzetelállítóan hosszú és dús szempillákat eredményeznek.

essence_5.jpg

A rúzsok pigmentáltak, táplálják az ajkaidat és emellett szuper fényesek is! E vitamint és shea vajat is tartalmaznak.

essenceo.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr1915189254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...