MAC "LOVE ME" kollekció

fullbeauty

 

mac_45.png

Az új M·A·C Love Me rúzst azért alkották meg, hogy kifejezhesd mennyire szereted és becsülöd önmagad, és biztos lehetsz benne, hogy azonnal levesz a lábadról. A forradalmi krémes formula az ikonikus matt M·A·C rúzsok következő szintje, a levegőnél is könnyedebb textúrát és viseletet ad, valamint intenzív színhatást, lágy csillogást és egész nap tartó hidratáltságot biztosít már csak egy réteg felvitelévele is.

mac-x-mjb-lede.jpg

A tápláló licsi gyümölcs kivonat és az argán olaj azonnali és hosszútávú lágyságot biztosít az ajkaknak, miközben az úttörő True-Colour Gelled Sysem segítségével az extra-finom szemcsés pigmentek egyenletesen oszlanak el az áttetsző gél felületen, élénk és sima, tökéletes eredményt létrehozva.

“Az évszak backstage ajka egyszerűen a vágyról szólt. Mindez már nem csak egy egyszerű ecsetvonás, hanem egy megkomponált ajak szájceruzával, szájfénnyel, hogy kiemelhessük az arc egyedi tulajdonságait.’- mondta Changel Miller, a New York-ban élő M·A·C Director of Senior Artists. “Love Me ajkak azok a színek amelyekre vágytunk, és az “egy ecsetvonásos smink” fontos szerepet játszik az évszak rúzs divatában. Legjobb, ha közvetlenül az ajkakra visszük fel a Prep + Prime Lip fölé (a kétszer olyan erős fedés elérése érdekében), majd ezután kontúrozzuk és fényezzük’.

mac-love-me-lipstick.jpg

24 WAYS TO LOVE ME

A Love Me Rúzs három csinos, lágy és krémes színcsaládban, egyenként 8 féle színárnyalatban kapható. Love your lipstick: szeresd önmagad!

SHAMELESS NUDES

Büszkén fejezd ki önmagad és válassz a no-filter nude, testes barack, letisztult barna és a “nem-a-te-babád” pink árnyalataiból, amelyek hízelgő természetes színek sorozatát kínálják.

POWERFUL REDS

Viseld a szívedet az ajkaidon a vakmerő bíbor, vad fukszia, merész burgundi és a mély bor kifejező kollekciójával, amely különlegesen szenvedélyes vörös árnyalatok intenzív vibráló mixét alkotta meg.

HIGH-IMPACT PURPLES

Légy büszke egyéniségedre, a hivalkodó orchidea, cserfes mályva, élénk ibolyakék és az önszeretet lelkes rajongójának kikiáltott levendula árnyalataival, amely bűnbánat nélküli merész energiával tölti fel az ajkaidat.

THE LOVE SCENE

A Love me Lipstick kollekció bemutatását hat szenzációs, erősen expresszív ember támogatta, akik az öntudatos létet, az örömöt és az életkedvet testesítik meg, mindazt amelyet a M·A·C ezzel a kollekcióval üzenni szeretne. Ezen nagyköveteink a kollekció kampányában a megosztott meghökkentő és önkifejező történeteiken keresztül továbbítják a Love Me üzenetet követőiknek, a M·A·C smink szerelmeseinek univerzumával és még azon is túl.

A rúzsok már kaphatóak a MAC üzletekben!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr8315171864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...