Catrice nyereményjáték!

fullbeauty


A nők mindig láthatóan teltebb ajkakra vágynak. A Catrice GENERATION PLUMP&SHINE kollekciójával, ez  most könnyedén elérhető lesz.

catrice_plump_and_shine.jpg
Gyönyörű színek, telt hatás, magasfényű végeredmény. A szájfény nem hagy egyéb kívánnivalót maga után, emellett gyöngyházfényű ragyogást kölcsönöz az ajkaknak. Könnyű, krémes textúrája van és ami nagyon fontos: nem ragad. Remek befejezés bármilyen őszi sminkhez. Szeretnéd megnyerni?  8 csodás árnyalat közül válogathat 3 szerencsés olvasónk, ami mellé még egy Catrice Eyeconista szempillaspirált is jár! 
A 24 óráig tartó 180 százalékkal dúsító hatású új EYEconista szempillaspirál a Lash Millionizer textúrájának köszönhetően, most még drámaibb hatást kelt. Egy igazi "must have " termék a neszeszeredbe! 

 

caatrice_2222.jpg
Ha a csodás nyeremények hallatán, megjött a kedved a játékhoz, akkor soroljuk, hogy mit kell tenned, hogy meg is nyerd őket! 
1. Oszd meg ezt a posztot, és hívd meg egy barátnődet is a játékra.
2. Lájkold a Catrice Hungary(https://www.facebook.com/catrice.hungary/)
oldalát.
Sok szerencsét, jó játékot kívánunk nektek! Sorsolás jövőhét hétfőn! Hajráááááááá!
catrice_szem.jpg
catrice_jateeek.jpg


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr3515161100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Schilling Ágnes 2019.09.25. 08:03:47

Like...megoszt..NYER ! :)

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...