C-vitaminnal a bőrünkért!

fullbeauty

Tudtad, hogy a C-vitamin nem csak a szervezetünk nélkülözhetetlen vitaminja, de a bőrünkön alkalmazva is számos jótékony hatással bír? Az Eucerin Hyaluron-Filler C-vitaminos ránctalanító arcápoló koncentrátum semlegesíti az öregedésért felelősszabadgyököket és belülről tölti fel a ráncokat, miközben arcbőrünket bársonyossá és gyönyörűenragyogóvá varázsolja. Szerintem a legjobbkor érkezett meg ez az újdonság az Eucerintől!

eucerin_c.jpg
Azt már Szent-Györgyi Albert Nobel-díjas felfedezése óta tudjuk, hogy a C-vitamin az egyik
legfontosabb vitaminunk, amely nélkülözhetetlen a szervezetünk egészséges működéséhez. Elősegíti a regenerációs és gyógyulási folyamatokat, támogatja a normál anyagcserét és fokozza a fertőzésekkel szembeni védekezőképességünket. Belsőleg történő alkalmazása mellett bőrünk is meghálálja, ha C-vitamin tartalmú arcápolóvalgondoskodunk róla napmint nap. Életmódunkból adódóan egyre nagyobb környezeti terhelés érbennünket: az UV-sugárzás, a légszennyezés, az elektroszmog és a dohányzás hatására szabadgyökökkeletkeznek, amelyek oxidatív stresszidéznek elő, így a bőr idő előtti öregedése felgyorsul,fénytelenné válik, valamint megjelennek a ráncok is.A C vitamin olyan erőteljes antioxidáns, amely semlegesíti a szabadgyököket és erősíti a bőr sajátvédelmi rendszerét. Kulcsszerepet tölt be a sejtekben zajló kollagéntermelésben, ezáltal erősíti a bőrstruktúráját és késlelteti az öregedés jeleit.

euc-int_83509_hyfi-vitamin-c-_300_dpi.jpg
Az Eucerin Hyaluron-Filler C-vitaminos ránctalanító arcápoló koncentrátum innovatív
csomagolásának köszönhetően a 10%-os tisztaságú C-vitamin frissen aktiválódik az első használatkor, így célzottan hat a bőröregedés előjeleire, feltölti a ráncokat és bársonyos üdeségetkölcsönöz. A kis molekulatömegű hialuronsav hatékony hidratáló, mely kisimítja a ráncokat a bőr külső rétegeiben. A licochalcone bizonyított hatású antioxidáns, mely a C vitaminnal együttműködve semlegesíti az UV- és a nagy energiájú látható fény által létrehozott szabadgyököket.

Hogyan használd?

Távolítsd el a védőfóliát, nyomd meg a gombot és rázd össze az adagolót, hogy a C-vitamin
por elkeveredjen a kis molekulatömegű hialuronsavat és licochalcone A-t tartalmazó szérummal. A
formula 21 napig megőrzi maximális hatékonyságát.

Miért csodás ez a  termék?
- Öregedésgátló szérum 10% tiszta és frissen aktivált C-vitaminnal
- Erősíti és simává teszi a bőrt, miközben feltölti a ráncokat
- Hialuronsavat és licochalcone A-t tartalmaz
- Gyorsan beszívódik, kiváló sminkalap
- Nem mitesszerképző, enyhén illatos
- A bőr már hét nap alatt láthatóan frissebbé és ragyogóbbá válik
 Minden bőrtípusra ajánlom!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr2215113734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...