Push-up környezetvédelem!

fullbeauty

A Women’secret folyamatosan azon dolgozik, hogy megvédje és tiszteletben tartsa a bolygónk ökoszisztémáját, ezért  továbbfejlesztette a fenntartható Honest kollekcióját egy organikus pamutból készült fehérnemű-kollekcióval.

organikus.jpg

Az ezekben a termékekben használt organikus gyapotot a fenntarthatósági előírásoknak megfelelően termesztik, olyan termőföldben, amely nem tartalmaz mérgező anyagokat és figyelembe veszi a talaj jellegét és természeti adottságait.Az Honest tükrözi a márka környezettel kapcsolatos aggályait, ezért fokozatosan még több fenntartható termékeket vezet be a kollekcióiba. Az új kínálatban három melltartót találunk, amelyek minden gardrób alapjait képzik: a merevítő nélküli, párnázott; a háromszög-szabású és a push-up darabok. Ezeken felül különböző mintájú alsórészeket is megtalálhatunk, hatos csomagokban.A környezetvédelem ma már a márka egyik legfontosabb törekvése, ahogy a „Honest”: a fenntartható kollekció is mutatja.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr4115071322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...