Őszi illatfelhő by Eve

fullbeauty

 

Itt a szeptember… Vissza a suliba, vissza az unalmas, munkával teli hétköznapokba? Na azt már nem! Attól, hogy vége a nyárnak, nem kell elengednünk a felhőtlen boldogságot! Az AVON szeptemberi újdonságaival visszarepíthetjük lelkünket a nyár örömteli, és önfeledt vidám pillanataiba és ismét életre szóló élményekre tehetünk szert. Egy új őszi illat, ehhez nagyban hozzájárulhat!

avon-eve-duet-eva-mendez-visual2.jpg

Az Eve kollekció legújabb tagja, az AVON Eve Duet Contrasts a magabiztosság megtestesítője, amellyel mindig elragadóak lehetünk. Az ellentétek vonzzák egymást, ez a sokszínűség pedig tökéletesen megelevenedik az új illatban. A megfontoltságot képviselő aranyló parfüm a rózsabors élénk illatával és a gardénia elegáns akkordjaival kiegyensúlyozottságot és magabiztosságot sugall, amelyet végül egy csipetnyi vanília ölel körbe. Az duó másik tagja már színében is merészséget sejtet, amelyben a csábító málna fagylalt vibráló illata a nőies jázminnal és indigó pacsulival elegyedik. Vad, gondoskodó, megfontolt, merész, ezzel a lehengerlő parfümmel bárkik lehetünk. Kifejezi sokoldalú egyéniségünket, a lehengerlő illatpár ellenálhatatlanná teszi természetünket.

avon-eve-duet-1024x554.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr6615040802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...