Legyen biztonságos a nyár!

fullbeauty

Tombol a nyár, sokkal több sérülés éri bőrünket mint más évszakokban. Te  tudod, hogy melyek a megfelelő sebkezelő lépések sérülés esetén?  Hogyha nem, ne aggódj: egyszerűbb, mint gondolnád! Tisztítás sebfertőtlenítővel, védelem sebtapasszal, a folyamatos gyógyulásért pedig a sebkezelő kenőcs felelős. Ezzel a rutinnal elkerülhetjük a seb elfertőződését, amely akár a legapróbb, felületi sérülések esetében is megtörténhet.  Hogy ezentúl a fertőtlenítés könnyű és foltmentes legyen, a Hansaplast forradalmi innovációval rukkolt elő, és megalkotta a színtelen Sebfertőtlenítő spray termékét.

Amikor egy kisebb sebesülés ellátásáról van szó, néhányan egyszerűen a levegőre bízzák a gyógyulást vagy letudják a dolgot egy vizes tisztítással. Ennek számos oka lehet, például valahol azt hallották, hogy a seb száraz levegőn való gyógyítása a leghatékonyabb módszer, esetleg a sebkezelési rutin ismeretének hiánya vagy negatív tapasztalatok a színes sebfertőtlenítők ruhán, egyéb felületen hagyott nyomát illetően. Ez utóbbi probléma elkerülése érdekében már alkalmazhatjuk az új Hansaplast Sebfertőtlenítő spray-t, mely amellett, hogy spray jellegéből adódóan könnyen használható, színtelen textúrája nem ejthet kellemetlen foltokat .

meduza.jpg

A teljes körű sebkezelés nem csak azért alapvető fontosságú, mert így felgyorsul a gyógyulási folyamat, hanem elkerülhetjük vele a hosszú távon megmaradó hegek létrejöttét is. Az alábbi lépésekkel egyszerűen segítheted elő a bőr regenerációs folyamatát, és ezentúl magabiztos lehetsz, ha megtörténik a baleset.

hansaplast_routine_1_2_3_300_dpi.jpg

1.Tisztítás: Az optimális gyógyulás érdekében fontos, hogy elsőként megtisztítsuk a felületet a szennyeződésektől, a baktériumoktól és a látható idegen részecskéktől. A sebfertőzések megelőzéséhez a színtelen Hansaplast Sebfertőtlenítő spray-vel nagyjából 10 cm távolságból fújjuk be a teljes sérült területet. A készítmény széles spektrumú antibakteriális hatásának köszönhetően hatékony fertőtlenítő, amely érzékeny bőrön és gyermekek kezelésénél is könnyedén használható. Nem csíp, így fájdalommentes sebkezelést tesz lehetővé, ráadásul a hagyományos fertőtlenítőkkel szemben nem hagy foltot a ruhákon sem

2.Védelem: A zavartalan regenerálódás érdekében elengedhetetlen, hogy megvédjük a felületet a szennyeződésekkel és a baktériumokkal szemben. A seb szabadon ugyanis védtelen, így könnyen fertőzés, duzzadás vagy egyéb komplikáció is felléphet. A kezelési rutin második lépéseként a sérülés jellegének megfelelően fedjük le a területet Hansaplast sebtapasszal, steril sebkötözővel vagy védőpárnáva

3.Gyógyulás : Nedves környezetben bizonyítottan gyorsabban gyógyulnak a sebek, valamint kevesebb az esélye a hegesedésnek is. Erre szolgál a Hansaplast Sebkezelő kenőcs, amelyet naponta egyszer-kétszer, óvatosan, vékony rétegben ajánlott felvinni a száraz és tiszta sebre, valamint ügyeljünk rá, hogy a tubus felbontása után már ne érintkezzen vele. A készítmény a nyílt, kisebb felületi sérülésekre alkalmazható, kisgyermekek kezelésére és sérült, irritálódott.

Hansaplast sebfertőtlenítő spray

 Gyorsan és fájdalommentesen tisztítja a sebeket 

 Véd a felülfertőzéstől

 Kiemelkedően bőrbarát, színtelen spray

 Kisgyermekek kezelésére és érzékeny bőrön is használható

50 ml, ajánlott fogyasztói ár: 1 290 Ft

Hansaplast Universal sebtapasz (10/20/40 db-os kiszerelésben kapható)

 Taszítja a vizet és piszkot

 Erős tapadást biztosít

 Anyaga légáteresztő

 A kisebb sebek minden típusának lefedésére alkalmas.

Ajánlott fogyasztói ár: 345 Ft (10 db), 475 Ft (20 db), 695 Ft (40 db)

Hansaplast sebkezelő kenőcs

 Nyílt sebekre is használható

 A kezeletlen sebhez képest 2x gyorsabb gyógyulást biztosít

 Mentes az illatanyagoktól, színezékektől, tartósítószerektől és állati eredetű anyagoktól

 Kisgyermekek kezelésére és sérült, irritálódott, száraz vagy érzékeny bőrön is használható

50 g, ajánlott fogyasztói ár: 1 290 Ft



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr514969260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...