Lehet a sebgyógyulás biztonságos!

fullbeauty

Amikor megsérülünk, szeretnénk, hogy a bőr felszíne mihamarabb, heg nélkül és a lehető legkevesebb fájdalom mellett regenerálódjon. A legtöbb seb a fajtájától, méretétől és helyétől függően már otthon is könnyedén ellátható, hogyha tisztában vagyunk a megfelelő teendőkkel.

 

curiosa.jpg
A kezelés esetében a tisztítás, fertőtlenítés, valamint a védelem a szennyeződésekkel és baktériumokkal szemben – mely a különböző sebtapaszok segítségével könnyen megelőzhető – már jól ismert lépések lehetnek.

hansap.jpg

 

 


Kevésbé ismert tény, hogy nedves környezetben bizonyítottan gyorsabban növekednek, osztódnak és vándorolnak a sejtek, ami optimálisabb sebgyógyulást eredményez és csökkentheti a hegek kialakulásának az esélyét. Ennek elérése érdekében rendszeresen alkalmazzuk a Hansaplast Sebkezelő kenőcsöt egészen addig, amíg a felület teljesen be nem gyógyul. A krémet naponta egyszer-kétszer, óvatosan, vékony rétegben vigyük fel a száraz és tiszta sebre és ügyeljünk rá, hogy a tubus felbontása után ne érintkezzen vele. A készítmény a nyílt, kisebb felületi sérülésekre alkalmazható, kisgyermekek kezelésére és sérült, irritálódott, száraz vagy érzékeny bőrön is használható. A kenőcs támogatja a természetes sebgyógyulást, illetve nem tartalmaz tartósítószert, illat-, és színezőanyagot. Ne félj többé a sebek ápolásától! Gyorsítsd könnyedén a gyógyulást és javítsd a bőröd esztétikus megjelenését a Hansaplasttal.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr3114757819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...