Catrice karácsonyi nyereményjáték!

fullbeauty

Ígéretünkhöz híven, még szeretnénk valami igazán ünnepi, és csillogó játékkal kedveskedni Nektek! Közelegnek az ünnepek, körmünk, ajkunk ünnepi csillogásba bújik! Éppen ezért esett a választás, a Catrice márka csodás termékeire.

catrice_nyeremeny.jpg

A játékban 3 szerencsés olvasónk, nyerhet 3 Catrice karácsonyi csomagot! Hogy mit tartalmaz az ajándékcsomag? Rögtön el is árulom Nektek!

Az első ajándék a csomagban, egy Dewy Ful Lips ajakápoló lesz, mely egy igazi "must have" termék télre. A termék kondicionál, shea vajas tartalma puhává varázsolja az ajkakat, vizes hatása miatt ünnepien csillogó, textúrája kiváló, és vegán.

dewy.jpgA második ajándék egy csodás körömlakk :Peel of Glam Easy to Remove. Miért csodás? Roppant praktikus, mert oldószer nélkül is lehúzható, glitteres hatású, és roppant hosszantartó. Ez a termék is vegán.

catrice13.jpg

A harmadik meglepetés egy Prisma lipglaze névre hallgató szájfény melyet önmagában vagy fedésként is használatsz. A végeredmény mindkét esetben csodás lesz! 

glaze.jpg

 

Nincs is más hátra, mint a játék feltételei: 

1. Lájkold a Full Beauty oldalát https://www.facebook.com/fullbeautyblog.hu/

2. Lájkold a Catrice Cosmetics oldalát https://www.facebook.com/catrice.hungary/

3.  Oszd meg a posztot!

4. Hívd meg egy barátnődet játszani, aki még nem ismeri az oldalakat! 

Csupán ennyi feltétele van, hogy 3 szerencsés játékos megnyerjen 3 csodás csomagot! Kezdődhet is a játék, sok sikert és főleg szerencsét kívánunk ! Hajrááááááá!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr1114498118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...