Repüljünk a távoli galaxisokba!

fullbeauty

 

A távoli galaxisok hangulatát hozza el nekünk az ARTDECO  idei glamour kollekciója a:Shine  With The Galaxy Glam! Fények, ragyogás, színek csillámló játéka. Az ünnepi szezon kedvelt kollekciója lesz! Hipnotizáló színek, gazdag textúrák. A kollekció vezérvonalát a "metallic orchid" elnevezésű bíborlila szín adja.  

 galaxy_11.jpg

A limitált, parabén- és parfümmentes Galaxy Eye Powder szemhéjporok E-vitaminnal, multireflektív csillám részecskékkel és metálos színek kombinációjával biztosítják az intenzív csillogást a szemhéjakon.  A szemhéjpor selymesen krémes, por állagú textúrája könnyen eldolgozható és finoman fedő hatást nyújt.

galaxy.jpg

A Calligraphy Dip Eyeliner szemhéjtus kialakítása felidézi a nőies vonalakat és a finom rostvégekkel segíti a precíz vonalak rajzolását. A tus emlékeztet a kalligráfia tollakra és tökéletes eszköz a művészi vonalak húzásához

A limitált Crystal Mascara & Liner szempillaspirál és szemhéjtus átlátszó, gél textúrája apró csillámrészecskéket tartalmaz, innovatív applikátorával egyszerre használható szemhéjtusként és szempillaspirálként.

galaxi_tus.jpg

 

A Liquid Lip Pigments hosszantartó szájfény maximális pigmenttartalma és apró csillám- és gyöngy részecskéi visszaverik a fényt és irizáló ragyogást adnak. A hosszantartó folyékony rúzs jellemzői a maximális fedés, intenzív színeredmény, illetve az elképesztően csillogó és metálos finish. Beleolvad az ajkakba és hosszú ideig a helyén marad.
galaxi_11.jpg

A Highlighter Powder Compact púder ‘glow time’ N°6 árnyalata finom ragyogást kölcsönöz az arcnak és highlighterként is használható. Az ultrafinom gyöngyrészecskék és finom színpigmentek tökéletes kombinációja visszaveri a fényt és természetes, üde külsőt kölcsönöz viselőjének. Az új, limitált Fan Brush legyező ecset pedig egyaránt használható a precíz felvitelért és ultrakönnyű finishért. Egyszerre tartalmaz rövid és hosszú szintetikus sörtéket: a rövid sörték stabilitást nyújtanak, a hosszú szálak megkönnyítik a púderek felvitelét és a kontúrozást. Az ecset segítségével a felesleges port is könnyedén eltávolíthatjuk, például a szem alá került szemhéjpúdert.


galaxy_10.jpg

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr5814429816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...