Bioderma nyereményjáték

fullbeauty

Beköszöntöttek a hideg, szeles napok, bőrünk nagyobb figyelmet, és törődést igényel, mint nyáron. Gondolom ismerős Nektek is ez a probléma... Van egy kedvenc Bioderma termékem, az Atoderm Olajtusfürdő, mely egyedülálló összetételének köszönhetően nyugtatja és védi a bőrt a külső környezeti ártalmakkal, a száraz, kellemetlen viszkető érzéssel szemben. 

bioderma_kad.jpg

 Miért különlegesez a tusfürdő, és miket tartalmaz?

Növényi biolipidek (kókusz- és napraforgóolaj-észterek): a megfelelő lipidréteg újjáépítése révén erősítik a bőrt, enyhítik a bőrfeszülést és csökkentik a bőrirritációt.

Skin Barrier Therapy ®: biológiailag aktív hatóanyagai révén meggátolja a Staphylococcus aures baktériumok adhézióját, amely a bőrszárazság és bőrirritáció súlyosbodásáért felelős.

PP vitamin: stimulálja a lipidszintézist a bőrben, ezáltal segít újjáépíteni a bőr természetes védelmi rendszerét. A bőr újra simává és rugalmassá válik, visszanyeri és hosszú távon megtartja kényelmes komfortérzetét.

És még egy fontos dolog miatt különleges, mert megnyerheti 3 szerencsés olvasónk, a 200ml-es változatát. 

Mit kell tenni érte?

- megosztani ezt a posztot

- legalább 2 új olvasót hozni a Full Beauty oldal számára (https://www.facebook.com/fullbeautyblog.hu/)

Csupán ennyit!

Kezdődjék a játék, ami 3 napig tart! Hajrááááááá!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr1614383510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...