Varázsolj nyarat az arcodra!

fullbeauty

Elmúltak a forró nyári napok, és ezzel együtt a bőrünk is vesztett üde barnaságából. Fakónak érezzük arcunk színét. Aggodalomra azért nincs ok, hisz csodás, természetes hatású arcpirosítók közül válogathatunk a drogériákban. Az idei ősz kedvence nálam, az IsaDora Blush Stick' N Brush újdonság. Mint a neve is elárulja: ez egy gyors és visszacsavarható stick, ráadásul egy nagyon praktikus beépített szintetikus ecsettel. Az IsaDora gondolt az állandóan rohanó, és úton levő hölgyekre... Köszönjük! 


isadora.jpg

Mit várhatsz még e gyorsan és könnyen használható pirosítótól?! Krémes a textúrája, gyorsan eldolgozható. Hidratáló hatással bír, aktív hatóanyagai: Jojobaolaj, Kandelilla viasz, Rizskorpa-olaj, C és E vitamin. Használjuk az arccsonton, majd körkörös mozdulatokkal dolgozzuk el a beépített ecsettel vagy az ujjunk segítségével. Az eredmény csodásan természetes lesz.

isa_5.jpg

Az én kedvencem a Rocky Rose árnyalat, a Tied melyik lesz? A Douglas üzleteiben már be is szerezheted.

Ajánlott fogyasztói ár: 6300.-





A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr6814275119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...