Bioderma játék, Bioderma nyár!

fullbeauty

Kedves Full Beauty olvasók!  Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én minden évben meglepem magam egy új strandtáskával...Bár a tavalyi is megfelelő lenne, mégis nehéz ellenállni az új varázsának. Ismerős nem?!  Idén nem kellett vennem, mert a Biodermától már májusban kaptam egy csodás, igazi napsárga Photoderm modellt, tele a bőrömnek megfelelő Photoderm fényvédő termékekkel. Ezt most nem azért meséltem el, hogy irigykedjetek, hanem azért, hogy elmondjam: egy szerencsés olvasónknak szintén lehet egy ilyen csodás táskája, benne sok- sok Photoderm meglepetéssel.


36869927_1759142944134649_760859490915450880_n.jpg

A képen látható nyeremények: 1 Photoderm strandtáska, 1 Photoderm Brume Solaire SPF 50+ fényvédő testpermet érzékeny bőrre, mely nedves vagy száraz bőrre is alkalmazható egyaránt. 1 Photoderm Max SPF 50+ magas fényvédelmű arckrém láthatatlan textúrával és bársonyos hatással. És a közkedvelt Sensibio H20 micellás arclemosó. Ha szeretnéd , hogy tied legyen ez a fantasztikus Bioderma csomag, nem kell tenned mást, mint osztani a posztot, és lájkolni a Full Beauty oldalát! Kezdődjék a játék, a nyereményt egy hét múlva sorsoljuk is! Addig is hajrááááááááááá!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr3814109859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...