Levegőt a bőrödnek!

fullbeauty

Nyáron általában könnyedebb, természetesebb sminket viselünk, hisz ilyenkor a barnult bőrünkkel elegendő kevesebb sminket felvinnünk. Fontos, hogy a nyári időszakra olyan sminket viseljünk, mely hagyja az arcbőrünket lélegezni és nem szennyezi azt. 

ph2.jpg

És itt be is mutatkozik egy új brand, amiről lehet még nem is hallottál... A márkát 70 évvel ezelőtt alapította Dr. Frank Crandall a feleségének, akinek az érzékeny bőrével sok probléma volt. A termékek kiválósága, hogy nem tartalmaznak illatanyagokat, parabént, és különböző irritáló anyagot. A brand amerikai, és allergológusok, bőrgyógyászok, sőt szemészek is ajánlják.

Kezdjük az alapoknál, vagyis egy csodás alapozónál, a Physicians Formula Mineral  Wear  Alapozónál, mely egyedi szivacsos kivitelezésével, és könnyed textúrájával, tökéletes fedést biztosít nyárra, úgy,hogy közben hagyja lélegezni az arcbőrünket.

 


physicians_formula_mineral_wear_cushion_foundation_light1.jpg

 

A Physicians Formula Mineral Wear Alapozónak ezenkívül, még sok előnyős tulajdonsága van:  korrigálja a látható bőrhibákat, elsimítja a ráncokat és pórusokat. Az alapozó applikátorral és beépített tükörrel van ellátva!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr814068191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...