Arcfiatalítás felsőfokon

fullbeauty

Már régóta foglalkoztatott a gondolat, hogy a rendszeres testmozgás mellett, egy komplett arcfiatalítási  programot is beiktassak az életembe. Minden Nő tudja, hogy a megfelelő  anti aging krém kiválasztása  sem könnyű feladat, hát még egy arcfiatalító programé.  Ennek ellenére belevágtam...Az első és legfontosabb feladat, egy tökéletes referenciával rendelkező intézet kiválasztása volt: így esett a választásom G1 Derma Intézetre https://g1derma.hu/. Ezután már csak a legtapasztaltabb orvost kellett megtalálnom, akiben vakon is megbízom. Véleményem szerint a szakmai tudás mellett, az emberi szimpátia, és empátia is nagyon fontos. Dr. Solymosi Ágnes személyében én ezeket a tulajdonságokat meg is találtam.

szonyi_2.jpg

Alaposan megvizsgálta az arcomat, majd megbeszéltük hogy az egyes régiókra milyen kezeléseket javasol, ezek alapján pedig összeállítottunk egy kezelési tervet. Elsőként egy "könnyed" botox kezelést javasolt a szemöldök  közötti és szemek környékén kialakult úgynevezett dinamikus ráncok kezelésére. Ezek a ráncok a gyakori , erősebb izommozgások következtében - a mimikánk - miatt alakulnak ki, majd az évek során állandósulnak és mélyülnek is kicsit. Tudom a botoxról igencsak megoszlanak a vélemények, de esztétikusan, és nem túlzóan használva az anyagot, csodákra képes. Mivel nekem a "haragos" tekintetet okozó szemöldök közötti ráncok elég mélyek voltak, nagy örömmel töltött el, hogy ezektől most elbúcsúzom. A tervek szerint a botox kezelést követően ide még egy kis hyaluronsavat is fogok kapni, hogy  még szebb legyen az eredmény,  és a bőr betörése kiemelkedjen. 

A beavatkozást nagyon vártam! Az apró botox injekciókat egy vékony tűvel szúrták be, mely a beadási pontok megtervezése után, alig pár percet vett igénybe. Egészen enyhe kellemetlenséget éreztem, ami fájdalomnak távolról se volt nevezhető. Az egész eljárás  csupán perceket  vett igénybe, és azt követően sem járt semmilyen fájdalommal. Viszont a hatást már 3-4 nap után megtapasztaltam.  A haragos ráncom teljesen eltűnt, és az undok szarkalábaknak is búcsút mondtam a szemem körül. Nem változtak meg a vonásaim , egy harmonikus, kipihent arc mosolygott vissza a tükörből rám.

szonyi_1.jpeg

Az eredményt lekontrolláltuk a doktornővel és a tökéletes végeredmény érdekében  még egy kis hyaluronsavas kezelést is fogok kapni a már csaknem teljesen kisimult haragos ráncaim helyére.  De erről részletesen a következő alkalommal írok, ha túl leszek ezen a beavatkozáson is.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr6714006798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...