Nőnapi játék indul!

fullbeauty

Kedves Olvasóim! Már megszokhattátok, hogy a Full Beauty oldalán Nőnap alkalásból, csodás nyereményeket sorsolunk ki Nektek! Ez idén is így lesz, úgyhogy vágjunk is bele! Bizonyára ismeritek a Rimmel cég, Stay Matte Liquid Lip Colour csodás kollekcióját, aminek arca a szépséges Rita Ora idén is. A kollekció tavasszal csodás árnyalatokkal bővült, melyek közül az én egyik kedvencem az Urban Affair 860 árnyalat. Remélem, nektek is?


urban.jpg

A mai nap alkalmából 3 ilyen meseszép színű szájfényt sorsolunk ki, a lelkes játékosok között! De, hogy ne csak egy sminkújdonság legyen a meglepetés, vár Rátok még egy limitált kiadású Bruno Banani vadító illatújdonság, amivel tavasszal már hódíthattok is! Szóval egy csodás szájfény, és egy még csodásabb illat! Van kedved megnyerni? 

 

bruno.jpg

...és, hogy mi a játék feltétele? 

1. Lájkold a Full Beauty oldalát, ha még nem tetted meg! (https://www.facebook.com/fullbeautyblog.hu/)

2. Hozz egy új rajongót, és, taggeld be a nevét a poszt alá!

3. Élvezd ezt a napot, élvezd, hogy Nő vagy! 

A játék során, 3 szerencsés hölgy fog nyerni!  Boldog nőnapot, és csodás játékot kívánunk Nektek! 

Sorsolás: Holnap, márc 9. este!

 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr6213724676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...