Az Avon szerint a lila...

fullbeauty

A színek fontos szerepet töltenek be életünkben, hiszen azok nem csupán a szivárvány összes árnyalatával teszik pompázatossá világunkat, hanem segítségükkel hangulatokat, érzelmeket fejezhetünk ki. A lila szín nagyon sok jelentést hordoz magában, ilyen például a nőiesség, a nyugalom, a kreativitás és a határozottság. Így hát nem csoda, hogy a Pantone a merész és gyönyörű ultraviola színt választotta a 2018-as év színének. Ismerjük meg jobban!

A lila sokak szerint titokzatos és királyi szín, amely a harmóniát testesíti meg a kék nyugalma és a piros lendülete között. Nőies és romantikus, miközben határozottságot és energiát sugall. Lenyugtatja az elmét és az idegeket, ám ösztönzi a kreativitást is. Ezért nem meglepő, hogy az amerikai Pantone cég, amely minden évben kihirdeti az év színét, 2018-ban az ultraviola, vagyis az az ultralila szín mellett döntött. A hivatalosan 18-3838 kódú, drámai, kihívó és elgondoltató szín az eredetiséget, a haladó gondolkodást és a találékonyságot hivatott jelképezni.

avon_lila_osszeallitas.png

A kihívó ultraviola és a lila szín különböző árnyalatai nem csak a divat és a lakberendezés területein aratnak hatalmas sikert, hanem a szépségápolásban is. A magabiztosságot sugárzó szín tökéletesen beilleszthető mindennapi szépség rutinunkba, különlegessé tehetjük vele manikűrünket vagy akár lila színű kozmetikumokkal neszesszerünket is. Egy lila rúzzsal feldobhatjuk és merésszé tehetjük egyszerű nappali sminkünket, vagy vadító, lilás füstös szemsminket varázsolhatunk magunknak az esti partira. Használjuk bátran ezt a provokatív és trendi színt önmagunk és nőiességünk kifejezésére!

 

Az összeállításban szerepelő termékek:

  • Eve Alluring parfüm 5299 Ft
  • mark. Epic Lip Ajakrúzs Spellbound 1899 Ft
  • mark. Epic Lip Ajakrúzs Sweet Taffy 1899 Ft
  • mark. gél hatású körömlakk Purpleous 1398 Ft
  • mark. professzionális szemceruza Deep Violet 1398 Ft
  • Avon True négyes szemhéjpúder Purple Haze 2499 Ft
  • Planet Spa Relaxing Provance Spa kézkrém 1099 Ft


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr6213636638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...