Nincs többé toka probléma!

fullbeauty

Sok férfinak és nőnek okoz problémát a toka, ami az áll alatt kialakult bőr- és zsírszövet-többletet jelenti. A felgyűrődő szövetek pedig ráncokhoz, barázdákhoz vezetnek.

Régen sebészi úton távolították el a felesleges szöveteket. Ezek a műtétek nagy beavatkozást jelentettek, hosszú időre inaktívvá vált a páciens.

toka_2_1.png

A modern esztétikai kezelések lehetőségei lényegesen egyszerűbb megoldást kínálnak a problémára. A Sagoni Melt kifejezetten a toka formálására, kontúrozására és megszépítésére kifejlesztett injekciós kezelés, mely során a felesleges zsírszövet feloldódik és szervezet saját nyirokkeringése szállítja el a lebomlott szöveteket. Használható helyi zsírfelesleg és dupla toka kezelésére. Kíváló megoldást nyújt mindazoknak, akik ezzel a problémával küzdenek.

A kezelés megkezdése előtt érzéstelenítő krémet viszünk fel a kezelni kívánt területre, majd kb.20-30 perc idő eltelte után több  apró tűszúrással bejuttatjuk a hatóanyagot. A beavatkozás után a kezelt területen bőrpír, égő érzés jelentkezhet, melyet hűtéssel csökkenthetünk.

A kezeléseket 21 naponta ismételjük. Az optimális hatás eléréséhez legalább négy alkalom szükséges.

További információ: www.g1derma.hu

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr3913364265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...