Tedd tökéletessé az alapozódat!

fullbeauty

Biztosan jártatoták már úgy, kedves Olvasóim, hogy a drogériában vett alapozó színe, valahogy az arcunkon otthon nem úgy mutatott,  mint ahogy vártuk! Vagy túl sötét volt, vagy sápasztóan világos...Bosszúsan konstatáltuk, hogy a tökéletes alapozó kiválasztása, a legnehezebb dolog a világon! De az IsaDora erre most rácáfol! Íme a forradalmi újítás!

model_foundationcolorblender_2017_555x640.jpg

Hinnétek, hogy a két szépséges modellen, ugyanaz az alapozó van? Pedig igen! Az Isadora Foundation Color Blender színmódosító cseppjei erre a válasz. A hófehér light világosító cseppek finomítják és világosítják az árnyalatot, a sötét üveges Color Blender, pedig mélyebb tónust varázsol az arcodra. A Color Blender cseppek magas koncentrátumban folyékony pigmenteket  tartalmaznak, rétegezhető formulával. A cseppeket bármilyen alapozóval használhatod, mert nem módosítják a tulajdonságukat. (tartósság, fedés)

Hogyan használd?

Alaposan rázzuk fel, majd a pipettával kis mennyiségben keverjük bele az alapozónkba. Szivaccsal, az ujjunkkal, vagy ecsettel vigyük fel az arcunkra.

color_blender_3.jpg

color_blender_4.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr2213286903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...