Ajándékötlet Adventre!

fullbeauty

Közelednek az ünnepek, és mindenki valami nagyon eredetivel szeretné meglepni szeretteit. A finom édesség, és a "klasszikus" adventi naptár mindig jó ötlet! A kinder®  és Ferrero termékeket rejtő adventi naptár nem csak az ablaknyitás pillanatában varázsol mosolyt az arcokra! Kedvenc fotód az, ami ezeket a termékeket egyedülállóvá teszi! 

Az egyik fajta prémium kivitelű adventi naptár a következő kinder® édességekből rejt egy-egy mini darabot: kinder® chocolatekinder® Countrykinder® Bueno és kinder® Schoko-Bons (Nettó súly 135 gramm). Selyem matt felületével a naptár tökéletes kiegészítője a karácsonyt megelőző várakozással teli hangulatnak. A termék hátulján található lyukaknak köszönhetően könnyedén fel is akasztható.Számos karácsonyi cliparttal és kerettel tehet egyedivé a naptárt, annak függvényében, hogy kinek készül a naptár, hiszen a falatnyi meglepetés nem csak a gyermeket, de a felnőttetek is boldoggá teszi!

advent_11.jpg

 

http://cewe.hu/fotonaptar-fenykepes-naptar/adventi-naptarak/kinder-csokolades.html

http://cewe.hu/fotonaptar-fenykepes-naptar/adventi-naptarak/ferrero-pralines.html

A naptárokat ezen a két linken meg is rendelheted!

A másik egyedi adventi naptár, huszonnégyszeres prémium minőséggel rendelhető! A 247 grammnyi finom Ferrero pralinét rejtő ablakok mögött napról napra bukkan fel egy-egy, a kókuszos frissességéről híres Raffaelo golyó, egy roppanós mogyorót tartalmazó Ferrero Rocher vagy egy krémesen lágy tölteléket rejtő Ferrero Küsschen praliné.       

advent_12.jpg 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr813263201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...