Eva Mendes parfüm arc lett!

fullbeauty

Megjelent az AVON első kétvégű parfümje, az AVON EVE Duet. Az illat a mai nők sokszínűségét ünnepli, amely két egyedi, de egymással mégis harmonizáló, egymásra rétegezhető illatot tartalmaz. Választhatjuk hangulatunknak megfelelően a parfüm aranyszínű, Radiant nevet viselő, virágosan könnyed variánsát, vagy a lila Sensual csábítóan gyümölcsös illatát, finom illatfelhőbe burkolva magunkat. Ám akár keverhetjük is az egymással tökéletes összhangban álló változatokat, és egy új illatot alkothatunk stílusunknak megfelelően – épp olyan különlegeset, amilyenek mi magunk vagyunk. Így végtelen lehetőség áll rendelkezésünkre, hogy hangulatunknak megfelelően alkossunk egy új illatot, ami csak a miénk: a tündöklő és vibrálóan virágos-gyümölcsös illaton át az elbűvölő és addiktív fás-virágos akkordokig végtelen a variációk száma. Az AVON Eve Duet parfüm egy gyönyörű felfedező útra visz minket, hogy megélhessük nőiességünket és saját kontrasztjainkat.

 

eva_mendes.jpg

 

 Az AVON Eve Duet parfüm-je a Nők különböző oldalát személyesíti meg, ezért a vállalat Eva Mendes színésznőt kérte fel a parfüm arcának. Eva egy tehetséges és gyönyörű híresség, akinek egyszerre sok szerepben kell helyt állnia a mindennapok folyamán, mint minden modern nőnek. Két gyermek édesanyja, sikeres divattervező, vállalkozó és színésznő, mindenkit elbűvöl maga körül szellemes, merész és káprázatos személyiségével.

  „Nagy megtiszteltetés, hogy együttműködhetek egy olyan céggel, mint az AVON, amely évek óta megérti és tiszteli a nőket. Szeretek kreatív lenni és kísérletezni a hangulatom szerint, hogy szabadon fejezhessem ki magam, és hogy ezt egy illattal tehetem meg, az fantasztikus.

"Az illatok nagy szerepet játszanak az életemben, így szeretek kísérletezni a Sensual és a Radiant variánsok eltérő kombinációival, hogy ezek segítségével is kifejezhessem aktuális hangulatomat és belevigyem az illatba a saját személyiségemet is” – mondta Eva Mendes színésznő.

eva_4.jpg

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr4913002712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...