Happy birthday Chloe!

fullbeauty

 

A közkedvelt Chloe illat idén ünnepli  tízedik évfordulóját. A csodás illat neve:  Absolu de Parfum.  Egy ellenállhatatlan esszencia, amely még intenzívebbé teszi a Chloé ikonikus illatát.Ezt az új illatot, az eredeti illat megalkotója, Michael Almairac komponálta. Gazdag, fás, virágos textúrájú illata nem csak az Eau de Parfum Chloé felismerhető parfümje: ez egy sokkal kifinomultabb változat. 

A damaszkuszi rózsa intenzitása és mélysége, mely már az eredeti illatban is jelen volt, itt most sokkal erőteljesebb, és a Grasse-ból származó százlevelű rózsával keveredik. Míg a vanília teljesen körüllengi kerek, bársonyos árnyalatait, egy csipetnyi pacsuli adja a karakterét. A Chloé ikonikus illat még rabul ejtőbb, mint valaha.

 50ml.jpg

 

Az Absolu de Parfum világos borostyán színű, melyet egy új árnyalatban készített felső fém borítással ellátott üveg ölel át. Első alkalommal, a hagyományosan ezüst színű fém hűvös aranyszínű árnyalatot kapott, mint amire már némi patina rakódott. A bézs félselyem szövet szalag tükrözi a parfüm színárnyalatát a kivételesen arany szállal átszőtt korlátozott számú kiadás kedvéért.

 

haley_benett_official_portrait.JPG

 

A tízedik évforduló alkalmából, az amerikai színésznő, Haley Benett vált a Chloé parfüm múzsájává.Az ő bája, üdesége és életkedve csodásan testesíti meg a Chloé ideált.A kampányfilmben - amelyet Stéphanie Di Gusto rendezett - Haley Benett a saját útjáért és sorsáért felelős Chloé nőt jeleníti meg.

Egyedül egy sivatagi úton, egy vintage kabrió volánjánál ülve, bátran a szélre bízza önmagát. Akkor is, ha az úticél is ismeretlen. Akkor is, ha a váratlant kell megtapasztalnia. Kalandja mégis nagyon ígéretes.

A Chloé nő független szellemiségének kulcsa, hogy egyetlen utat kövessen: a sajátját.A fotós Lachlan Bailey egy spontán fekete-fehér képpel örökítette meg az új Chloé nő személyiségét: Haley Bennett teljesen smink nélkül, szélfútta hajjal. Természetes és kétségtelenül szabad.

Az új illat 2017. októberétől kapható a Müller üzleteiben, novembertől pedig a Douglas és a Marionnaud üzleteiben és a kiemelt magán parfümériákban is.

 Chloé Absolu de Parfum Eau de Parfum 50ml – 27.990Ft

Chloé Absolu de Parfum Eau de Parfum 75ml – 33.990Ft



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr4812919353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...