Ugorj fel a hullámra!

fullbeauty

 

A DAVIDOFF Cool Water Wave legújabb férfi illata, egy olyan erőt adó esszencia, mely azt az érzetet nyújtja, hogy egyenesen elmerülsz a hullámoktól felpezsdült óceánban. Kell ennél jobb érzés? Szerintem nem...

 cool_wave.png

Hogy átélhesd ezt az erőteljes érzést három kiemelkedő parfümőr - Francis Kurkdjian, Antoine Lie és Jean Jacques - összefogott, hogy megalkossanak egy intenzív illatot, mely egyszerre friss, modern és pezsdítő. Ez a keverék arra csábít, hogy azonnal ragadd meg a szörfdeszkádat és fuss a fodrozódó hullámok felé. Friss víz ihlette illat kombináció, mely meleg és intenzív fás jegyekkel kombinált. Ez a parfüm magában hordozza a sós tengervíz illatát éppúgy, mint a grapefruit jegyeket, keveredve a szecsuani borssal, hogy egy magasra törő hűvös hullám benyomását keltsék. Egy elbűvölő intenzitású áradat, mely a víz felszínére emel az élénk nyírfa levél és a boróka keverékével. Mindezek mellett érezhető benne egy férfias rejtett áramlat a pacsuli és a szantálfa illatával, amely egy érzéki érintést kölcsönöz a parfümnek. 

  cool.png

 

 

 

 

Az eredeti illat jellegzetes üvegére való tekintettel, a DAVIDOFF Cool Water Wave egy modern megjelenéssel kerül fel polcokra. 

A színész, Scott Eastwood, aki egyben nagy szörf rajongó is, tökéletesen megtestesíti a bátor férfit és a férfi merészségét a DAVIDOFF Cool Water Wave arcaként már 2015 óta. Hitelesen képviseli a márka új oldalát, mely határozott, energikus és tele van frissességgel.Davidoff Cool Water Wave Eau de Toilette 75ml – 15.500Ft

Davidoff Cool Water Wave Eau de Toilette 40ml – 11.200Ft

.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr5012807926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...