Illatpáros, melyet a vágy motivált!

fullbeauty

Megérkezett Valentino új illattpárosa:  a Valentino  Uomo Acqva, és Valentino Donna Acqva. A vágy hierarchikusságát kommunikálja felénk. A milliő, és a történet egy dúsgazdag palotába repít,ahol a fényűzés, arisztokrata érzékiség, a múlt relytéje, és a jövő igérete érződik ki. Az illatokban a pusztító romantika ereje van, mely legyőzhetetlen. Erőteljes erotikus töltés ,dac, és fesztelen hűvösség.

valentino_acqua_image.jpg

Valentino Donna Acqua illat

 

valentino_donna.jpg

A zöld mandula és a deres mandula ütközése. A frangipáni rózsa melegsége, szantálfa és galagonya a meghatározó illatjegyek. A csomagolás a modern vágy rendhagyó harmóniája.

valentino_donna_acqua_packshot_bottle_pack_100ml.jpg

Valentino Uomo Acqua illat

Az olasz kertek frissessége dominál: mandarin, citrom, zöld paradicsom. Az írisz és a cserzett bőr melankólát sugall, a szívjegyben a pacsuli dominál. Az üveg kihívó eleganciát sugall. Szerintem a nyár "must have" illatpárosa!

valentino_uomo_acqua_packshot_bottle_pack_125ml.jpg

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr9912700027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...